SIGNE SVENDSEN

Hirtshals Musikforening præsenterer denne aften singer/songwriteren SIGNE SVENDSEN Solo. Det er efterhånden mange år siden vi lærte hende at kende som sangerinde i Rollo & King. Hun solodebuterede i 2010 med albummet “Ny Passager” og udgav i 2013 “Kun De Faldne Rejser Sig Igen” – og seneste album kom i 2016, nemlig “Rift”. Signe har også i flere år turneret med Niels Hausgaard, og du kender hende som en del af panelet i “Spørg Charlie”. Denne solokoncert har vi store forventninger til. Sidst Signe var på besøg i Sømandskirken var en betagende oplevelsesvendsen, og vi garanterer at den intime stemning i Sømandskirken kombineret med Signes smukke stemme tilsammen bli’r en stor oplevelse.

FREDAG 17/11 2017 kl. 20.00 – Kulturhuset “Den Svenske Sømandskirke” i Hirtshals  
KØB BILLET HER