BARBARA MOLEKO TOUR 2018

Hirtshals Musikforening har fornøjelsen af, at præsentere endnu en vanvittig dygtig sangerinde. BARBARA MOLEKO gæster Nordsøen Oceanarium, og der venter publikum en fed fed oplevelse. Barbara udgav i 2012 debutalbummet “Lykken Er”…. med kæmpehittet “Dum For Dig”. I 2015 kom opfølgeren “Bapsz” med sange som “Gør Mig Lykkelig” – “Paranoia” og “Tag Min Hånd”. Barbara Moleko kom for alvor ind i stuerne hos danskerne via programmet “Toppen Af Poppen” i 2014, hvor hun bl.a. fortolkede Anne Dorthe Michelsen og Tøsedrengenes “Indianer”, så ikke et øje var tørt. Barbara har hele pakken. Der er noget for øjet og øret, når denne karismatiske sangerinde træder op på scenen i Hirtshals. GLÆD DIG !! Der er mulighed for tilkøb af buffet inden koncerten fra kl. 18.00 Lørdag 24. februar kl. 20.00  Nordsøen Oceanarium
molekto2KØB BILLET HER