AURA

     Hirtshals Musikforening præsenterer koncert med AURA.

15 danske og 4 tyske spillesteder er netop blev indtaget over i de kolde januar-februar måneder til enestående anmeldelser og stor begejstring blandt AURAs dedikerede fanbase.

I sommeren 2017 udsendte AURA sit længeventede tredje album ‘Cant’ Steal the Music’ som bl.a. kastede ”Love Somebody”, ”You Got Wings” og titelnummeret ”Can’t Steal the Music” af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige.
»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. ‘Can’t Steal the Music’ er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Koncert Lørdag 29 september kl. 20.00 – Nordsøen Oceanarium.

Der er mulighed for tilkøb af buffet inden koncerten fra kl. 18.00.
Dørene til salen åbnes kl. 19.30

KØB BILLET HER